Help

Beheerde WordPress Help

Thema en plug-ins bijwerken

Om ervoor te zorgen dat je Beheerde WordPress-site beschermd is tegen beveiligingsproblemen en dat de site op de hoogste snelheid presteert, moet je het thema en de plug-ins bijwerken voor de site wanneer deze beschikbaar zijn. Als je thema en plug-ins niet worden bijgewerkt, kan het zijn dat ze niet meer compatibel zijn met de recentste versie van WordPress.

Opmerking: Als je slechts één of twee Beheerde WordPress-sites hebt, krijg je in je lijst met WordPress-sites een melding te zien wanneer er een update is vereist.
WordPress-updates vereist
Als je meer dan twee Beheerde WordPress-websites hebt, kun je de pagina Instellingen van de site bekijken voor updates.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. In je lijst met WordPress-sites, naast de website die je wilt bijwerken, selecteer je menupictogrammenu en vervolgens Instellingen.
  4. In de sectie Updates geeft een gele markering naast je thema of plug-ins weer dat er een update is vereist.
    waarschuwing updates vereist
  5. Voor alle Beheerde WordPress-accounts behalve Pro: Selecteer Bijwerken om een thema of plug-in afzonderlijk bij te werken, of selecteer Alles bijwerken om alle thema‘s en plug-ins tegelijkertijd bij te werken.

    Opmerking: Voor beheerde WordPress Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada) selecteer je Naar updates. Je gaat naar de pagina Updates op het WordPress-dashboard voor de website. Volg de instructies op het scherm om de thema‘s en plug-ins bij te werken.

  6. Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.