Test Outlook op verbindingsproblemen

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van je Microsoft 365 van GoDaddy -account, is er mogelijk een verbindingsprobleem.

Je kunt dit eenvoudig controleren met de connectiviteitstest van Microsoft, die de verbinding tussen je Microsoft 365 -account, Autodiscover en het installatieproces bevestigt. Als deze test slaagt, zijn er mogelijk problemen met je apparaat of externe verbinding. Als de test mislukt, kan dit duiden op een probleem aan onze kant.

1. Ga naar de Microsoft Remote Connectivity Analyzer .
  2. Selecteer aan de linkerkant Exchange Server .
  3. Selecteer Outlook -connectiviteit .
  4. Voer het volgende in:
    • E -mailadres: Je Microsoft 365 e -mailadres
    • Domein \ gebruikersnaam (of UPN): je Microsoft 365 e -mailadres
    • Wachtwoord: je e -mailwachtwoord
  5. Selecteer Autodiscover gebruiken om serverinstellingen te detecteren .
  6. Vul onder Verificatie de CAPTCHA in en selecteer vervolgens Verifiëren .
  7. Selecteer dat je de gebruikersovereenkomst begrijpt en ermee instemt.
  8. Selecteer Test uitvoeren .

Mogelijke testreacties

Veelvoorkomende testreacties zijn onder meer:

• Geslaagd: connectiviteitstest geslaagd
  • Geslaagd: connectiviteitstest geslaagd met waarschuwingen
  • Mislukt: connectiviteitstest mislukt

Veelvoorkomende problemen die testfouten veroorzaken, zijn onder meer:

Probeer de test opnieuw nadat je deze mogelijke problemen hebt opgelost.