SSL-certificaten Help

Test de configuratie van je SSL

Het proces voor het afgeven en installeren van een SSL kan ingewikkeld zijn, maar er zijn tools die je hierbij ondersteunen.

Nadat je een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) genereert, kun je deze plakken in CSR decoder om er zeker van te zijn dat je de correcte algemene naam en organisatie hebt opgegeven in de CSR van je server. Als de informatie die wordt weergegeven in de CSR-decoder niet correct is, kun je het proces van een CSR genereren met de correcte algemene naam en organisatie herhalen.

Opmerking: Als de CSR die je gebruikt voor een wildcard certificaat is, moet de CSR het sterretje voor het subdomeinniveau bevatten dat je wilt dekken op de algemene naam. Voorbeeld: Om test.coolexample.com en www.coolexample.com te beveiligen moet de algemene naam op je CSR *.coolexample.com zijn

Nadat je je SSL-certificaat hebt geïnstalleerd, kun je onze SSL checker test tool gebruiken om de informatie op je certificaat te bekijken en te controleren op verschillende algemene SSL-problemen. De meeste problemen die voorkomen bij de certificaatchecker kunnen worden opgelost door een nieuwe sleutel aan je certificaat toe te wijzen en dit opnieuw te installeren.