Teams installeren op mijn Windows PC

Voordat je Microsoft Teams op je Windows-computer installeert, moet je controleren of dit niet reeds is geïnstalleerd. Ga naar het menu Start en selecteer Microsoft Teams. Als Teams al geïnstalleerd is, ben je er klaar voor! Volg anders de onderstaande stappen.

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams.
  3. Teams-pictogram
  4. Selecteer Windows-app installeren.
  5. Wanneer het nieuwe venster verschijnt, selecteer je Bestand opslaan.
  6. Nu je Teams hebt gedownload, kun je je aanmelden met je Microsoft 365-e-mailadres en -wachtwoord.