Teams downloaden en Microsoft Teams installeren op mijn pc

Ga naar je Microsoft 365-account om Microsoft Teams te installeren op je pc met Windows.

Vereist:
  1. Je hebt een Online Zakelijk Essentieel-, Zakelijk Professioneel-, Premium Security- of Zakelijk Enterprise-abonnement nodig om de stappen hieronder te kunnen volgen. Als je Online Zakelijk Essentieel hebt, dan kan je de Teams-app downloaden, maar geen van de andere Microsoft 365-apps.
  2. Bekijk of je Teams al hebt geïnstalleerd door naar het startmenu te gaan op je computer en Microsoft Teams in te voeren. Als Teams al geïnstalleerd is, kun je aan de slag. Volg anders de onderstaande stappen.
  1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Klik op de menuknop en selecteer Teams.
    Teams-pictogram
  3. Zodra Teams wordt geladen, selecteer je het menu Instellingen rechtsboven in de hoek en selecteer je download de desktopapp.
    Teams downloaden
  4. Sla het gedownloade bestand op en voer het uit.
  5. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Teams is nu klaar voor gebruik.