Teams downloaden en installeren op mijn pc

Controleer of Microsoft Teams al op je Windows-computer is geïnstalleerd voordat je het downloadt en installeert. Ga naar het menu Start en selecteer Microsoft Teams. Als Teams al geïnstalleerd is, kun je aan de slag! Volg anders de onderstaande stappen.

Je kunt Teams ook via Microsoft downloaden.

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams.
    Teams-pictogram
  3. Zodra Teams wordt geladen, selecteer je het menu Instellingen rechtsboven in de hoek en download je de desktopapp.
    Teams downloaden
  4. Sla het gedownloade bestand op en voer het uit.
  5. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Teams is nu klaar voor gebruik.