Tariefverhoging gedeelde webhosting

Vanaf april 2016 zijn de Amerikaanse dollartarieven van enkele van de abonnementen voor webhosting van GoDaddy veranderd:

Abonnementen Nieuw tarief
Betaalbaar $ 7,99/maand
Deluxe $ 9,99/maand

De tarieven van de andere abonnementen voor webhosting van GoDaddy zijn niet veranderd.

We vinden het belangrijk om uit te leggen wat de redenen zijn voor deze verandering. Ons doel is om je de beste waarde te geven in de industrie: een betrouwbaar product met geweldige support voor een concurrerende prijs. We blijven investeren in het verbeteren van onze infrastructuur, zodat we onze belofte van 99,9% uptime na kunnen komen. Netcraft heeft GoDaddy dan ook 10 keer in het afgelopen jaar erkend door ons op te nemen in de lijst met 'Meest betrouwbare hostingbedrijfsites'.

Ook hebben we meer geïnvesteerd in de ervaring met klantondersteuning. Het gevolg is dat de tevredenheid van onze klanten voor hosting met 20% is toegenomen. Ook heeft de support van GoDaddy voor het vijfde opeenvolgende jaar de Stevie Award gewonnen voor klantenservice.

We moeten soms onze tarieven aanpassen; dat geldt voor alle bedrijven. Maar zelfs na deze prijsverhoging zijn de tarieven voor hosting nog steeds een van de laagste in de industrie. Je ontvangt nog steeds een betrouwbaar product en geweldige support voor een betaalbare prijs.

Bedankt dat je voor GoDaddy hebt gekozen.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.