Synchroniseer mijn Calendar met mijn mobiele apparaat

De volgende instructies beschrijven hoe je je Calendar synchroniseert met een iPhone, iPad en Apple Mac OSX iCal, of een Android -apparaat.

Voordat je gaat synchroniseren, moet je ervoor zorgen dat je je Calendar hebt gepubliceerd. Als je je agenda publiceert, kun je deze bekijken vanaf mobiele apparaten. Zie voor informatie over het publiceren van je CalendarImporteren, exporteren en abonneren op agenda's .

iPhone of iPad

Opmerking: je moet iPhone -firmware 3.1.3 of nieuwer gebruiken om je Calendar te synchroniseren met CalDAV. Alle versies van de firmware van de iPad ondersteunen CalDAV.

Calendar biedt CalDAV -ondersteuning voor iPhones, iPads en Apple Mac OSX iCal. Met CalDAV kun je je persoonlijke Calendar eenvoudig synchroniseren met apparaten en toepassingen. Je kunt Calendar ook gebruiken met je iPhone door agenda's te importeren, exporteren of je erop te abonneren. Zie voor meer informatieImporteren, exporteren en abonneren op agenda's .

Opmerking: het gebruik van CalDAV synchroniseert geen Calendars of bijlagen voor evenementen/taken.

1. Tik in het beginscherm op Instellingen .
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts .
  3. Tik op Account toevoegen .
  4. Tik op Overig .
  5. Tik op CalDAV -account toevoegen .
  6. Vul de volgende velden in en tik op Volgende .
    • Server - Typ caldav.secureserver.net .
    • Gebruikersnaam - Voer je Calendar -gebruikersnaam in. Dit is je e -mailadres.
    • Wachtwoord - Voer je Calendar -wachtwoord in.
    • Beschrijving - Voer een naam in voor je Calendar om op je telefoon weer te geven.
  7. Tik op Opslaan .

Android -apparaten

Voor Android -apparaten moet je je Calendar synchroniseren met de Google Agenda die is gekoppeld aan het Gmail -adres dat je Android -apparaat gebruikt door je te abonneren op je gedeelde Calendar.

1. Tik in het startscherm op je Android -apparaat op de app -lade .
  2. Tik op Instellingen en vervolgens op Accounts en synchronisatie .
  3. Tik op Google als het accounttype en vervolgens op Bestaand of Aanmelden .
  4. Voer je Google -e -mailadres en wachtwoord in voordat je op de pijl naar rechts tikt of op Aanmelden . (Als je authenticatie in twee stappen gebruikt, voer je daarvoor het wachtwoord in.)
  5. Selecteer Calendar in de lijst met services die zijn gekoppeld aan je Google -account.
  6. Tik op de pijl naar rechts of op Volgende . Je agenda moet worden gesynchroniseerd. (Om zeker te zijn, open je de Calendar .

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.