E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

SurveyMonkey -invoegtoepassing

Integreer je SurveyMonkey -account met GoDaddy Email Marketing om je enquête -links rechtstreeks in te voegen in je campagnes.

Activeer de SurveyMonkey -add -on

1. Klik op Add -ons .
  2. Selecteer Meer toevoegen .
  3. Klik op het tabblad Integraties van derden en scrol omlaag totdat u SurveyMonkey ziet .
  4. Klik op de schakelaar Uit/Aan om de integratie in te schakelen.
  5. Klik op Ga naar instellen .
  6. Klik op Autoriseren aan de rechterkant van de pagina om je SurveyMonkey- en GoDaddy Email Marketing -accounts te koppelen.
  7. Voer het e -mailadres en het wachtwoord van uw SurveyMonkey -account in. Klik op Autoriseren .

Uw accounts zijn gekoppeld wanneer u het bericht ziet dat SurveyMonkey nu is geïntegreerd! in je GoDaddy Email Marketing -account.

Gebruik de SurveyMonkey -add -on

In elke tekstmodule in uw printvormgeving ziet u een speciale SurveyMonkey -knop.

1. Voeg een tekstmodule toe aan je campagne.
  2. Klik op de SurveyMonkey -knop .
  3. Wat er gebeurt, is afhankelijk van hoeveel enquêtes je hebt gemaakt:
    Hoeveel Wat gebeurt er?
    1 De link naar je enquête wordt toegevoegd aan je campagnetekst.
    meer dan 1 Je ziet een lijst met de enquêtes die je hebt gemaakt en je kunt selecteren welke je wilt toevoegen aan je campagnetekst.

Opmerking: De link die aan de campagnetekst wordt toegevoegd, wordt automatisch toegevoegd als een klikbare link. U hoeft verder niets te doen om mensen toe te staan te klikken en uw enquête te bezoeken.

4. Wijzig de tekst tussen vierkante haken om de weergavetekst van de koppeling te bewerken, als je dat wilt.