Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Sucuri Firewall -productkenmerken

De Sucuri Firewall bundelt het beste van een WAF (Web Application Firewall), IDS (Intrusion Detection System) en CDN (Content Delivery Network) om volledige bescherming te bieden tegen huidige en toekomstige bedreigingen. De Sucuri Firewall werkt op een wereldwijd high-performance Anycast-netwerk, waardoor je een CDN en websiteversnelling krijgt in één oplossing.

Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die Sucuri Firewall biedt:

Configuratie:

• Gemakkelijk in te schakelen en te beheren.
  • Directe toegang tot ons supportteam om je aan boord te krijgen en te configureren.
  • 2FA, wachtwoordbeveiliging en captcha met één klik op al je pagina's.
  • Gratis SSL -certificaat (HTTPS) via GoDaddy (geen werk aan uw kant).
  • Ondersteuning voor aangepaste SSL -certificaten.
  • GEO-blokkering met één klik.
  • Vermelding met één klik toestaan.
  • Ingeschakeld met behulp van DNS A -records.

Beveiliging:

• Bescherming tegen SQL -injecties, XSS, RCE, RFU en alle bekende aanvallen.
  • Virtueel patchen en harden om je beveiligingshouding te verbeteren.
  • Volledige DDoS -bescherming voor alle abonnementen.
  • Brute krachtbescherming.
  • Filtert kwaadaardige bots en kwetsbaarheidsscanners voor toegang tot je site.

Prestaties:

• Websiteversnelling met minimale verbindingstijd en TTFB (Time to First Byte) over de hele wereld.
  • Hoogwaardige cache die boven op SSD -servers wordt uitgevoerd.
  • Hoogwaardig Anycast -netwerk (CDN) met PoP's (Point of Presence) verspreid over de hele wereld.
  • HTTP/2 is standaard ingeschakeld.
  • Slimme caching waarmee je zelfs dynamische pagina's kunt cachen.
  • Heeft een positieve invloed op je SEO door HTTPS automatisch in te schakelen en je site sneller en veiliger te maken.