Subdomeinen van je hostingaccount beheren

Subdomeinen maken het mogelijk om onthoudbare adressen te maken en bieden een eenvoudige methode voor toegang tot gebieden van je website. Je kunt op je site bijvoorbeeld een subdomein maken voor afbeeldingen met de naam "afb" dat toegankelijk is via de URL afb.voorbeeld.com en www.voorbeeld.com/afb.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het Meer-menu op gehoste domeinen.
  5. Klik in de kolom Domeinnaam op de domeinnaam die u wilt gebruiken.
  6. Klik op Subdomein toevoegen.
  7. Voer een of meer subdomeinen in, gescheiden door een komma.
  8. Selecteer of de inhoud van het subdomein in een map met dezelfde naam of in een nieuwe of bestaande map wordt opgeslagen.
  9. Klik op Ok.

Op deze pagina kunt u subdomeinen ook bewerken en verwijderen.