Beheerde WordPress Help

Voeg een extra domein toe aan mijn Managed WordPress-abonnement

Je kunt extra domeinen en subdomeinen toevoegen aan je Managed WordPress-abonnement. Deze domeinen en subdomeinen sturen verkeer door naar het hoofddomein. Dit is niet bedoeld voor multi-site.

Opmerking: WordPress-netwerken voor multi-site worden niet ondersteund voor Managed WordPress-abonnementen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in de sectie Managed WordPress Beheren voor de site die je wilt gebruiken.
  3. In dit controlepaneel open je de Instellingen tab bovenaan.
  4. Selecteer in de sectie Domeinen Toevoegen en selecteer daarna Nieuw extra domein.
    Een extra domein of subdomein toevoegen aan Managed WordPress
  5. Kies waar je wilt publiceren door een beschikbaar domein van je account te selecteren. Voor subdomeinen en domeinen die niet zijn geregistreerd in je klantaccount, selecteer je Een ander domein gebruiken.
  6. Selecteer Doorgaan .
  7. (Optioneel) Voor domeinen die buiten je klantaccount zijn geregistreerd, moet je de opgegeven DNS-gegevens kopiëren om je DNS-instellingen voor het domein bij te werken.
Let op: als je een subdomein gebruikt, moet je een nieuw record toevoegen in de domeininstelling van het hoofddomein. (Wat is een subdomein?)