Add-on-domeinen of subdomeinen maken in Linux Hosting

Met add-on-domeinen en subdomeinen kun je meerdere websites hosten via een enkel cPanel-account. Vanaf 6 december 2023 kunnen alle abonnementen van Linux Hosting (behalve Economy) add-on-domeinen gebruiken.

Opmerking: als je de content van je primaire domein wilt weergeven maar met een andere domeinnaam of URL, dan moet je een aliasdomein toevoegen.
  1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer vervolgens Beheren voor je gewenste Linux -hostingabonnement.
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel-beheer.
  4. Selecteer Domeinen.
  5. Selecteer Een nieuw domein maken.
  6. Voer de naam van je add-on-domein (bijvoorbeeld coolexample.com) of je subdomein (bijvoorbeeld shop.coolexample.com) in.
  7. Selecteer het selectievakje voor Hoofdmap voor documenten delen. Wil je een aangepaste hoofdmap voor je documenten, dan vervang je het standaardpad door je gewenste pad.
    add-on-domein
  8. Selecteer Verzenden .

Je ziet aan het succesbericht dat het domein is toegevoegd.