Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Beheerde WordPress Help

Stuur mijn testomgeving naar de productiesite


Stap 5 van de reeks Aan de slag met testomgevingen.

Nadat je wijzigingen in je testomgeving hebt gemaakt, kun je deze wijzigingen naar je live productie site sturen.

Waarschuwing: Het synchronisatieproces zal alleen je bestanden automatisch overschrijven. Als je het vakje Overschrijf inhoud aanvinkt, dan zal de database ook worden overschreven. Zorg ervoor dat de inhoud van je testomgeving overeenkomt met wat je op je live site wilt, voordat je de wijzigingen doorstuurt naar productie. WooCommerce sites: Maak jezelf vertrouwd met deWooCommerce update proces voordat je inhoud naar je live site stuurt.

Opmerking: Alle aangepaste code of assets die niet zijn opgeslagen in de /wp-content map zullen niet worden verplaatst van en naar de testomgeving.

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het menupictogram menu voor de website waarvoor je een testomgeving wijzigingen naar productie wilt sturen.
    instellingen selecteren
  4. Onder Testomgeving, selecteer Acties menu en selecteer dan Sites synchroniseren.
  5. Selecteer Van testomgeving naar productie sturen. Selecteer alleen Inhoud overschrijven als je de database wilt overschrijven evenals de mappen in je live productiesite.
  6. Selecteer Synchroniseren.

De synchronisatie van de testomgeving van je productiesite kan enkele minuten duren afhankelijk van het formaat en de complexiteit van je site. In de volgende stap, zul je je Beheerde WordPress hosting account schoon maken door je testomgeving te verwijderen.