Stuur mijn eerste e -mail

Stap 4 van de serie Mijn Microsoft 365 -account instellen.

Voor deze laatste stap verzend je een test -e -mail vanuit de webversie van Outlook. Vervolgens controleer je je e -mail op je telefoon of computer en beantwoord je de testmail.

1. Meld je aan bij Outlook op het web met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.
  2. Selecteer Nieuw bericht en voer je Microsoft 365 -e -mailadres in het veld Aan: in.
  3. Voer "test" in het Onderwerp: en de berichttekst in.
  4. Selecteer Verzenden .
  5. Open de e -mailapp van je telefoon of computer. Selecteer Beantwoorden wanneer het testbericht binnenkomt. (Het kan enkele minuten duren voordat je je e -mail ontvangt.)
  6. Voer een bericht in zoals "test bevestigd" in de tekst van het bericht en selecteer Verzenden .
  7. Ga terug naar Outlook op het web en bevestig dat je het antwoord hebt ontvangen. (Het kan enkele minuten duren voordat je antwoord op je e -mail wordt ontvangen.)

Als je kunt verzenden, ontvangen en reageren via Outlook op het web, is je e -mail klaar voor gebruik!

Meer informatie

Wat betekent 'terugsturen van e -mail'?