E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stuur een testmail naar mezelf

Je hebt je campagne gemaakt en je wilt zien hoe deze eruitziet. Stuur een testmailing naar jezelf.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Voer een van de volgende handelingen uit op de pagina Campagnes:
    • Klik in de bewerkingsmodus in het scherm voor opstellen op de knop Voorbeeld.
      Klik op de knop Voorbeeld
    • Als je niet in de bewerkingsmodus bent , klik je op de miniatuur van de campagne die je wilt gebruiken.
      Klik op de miniatuurweergave
  3. Klik onderaan de pagina op Een test verzenden .
    Klik op de knop meer statistieken
  4. Controleer je e -mailadres en klik op Test verzenden .
    Klik op de knop meer statistieken

Je kunt geen testmailing van en naar hetzelfde e -mailadres verzenden. Voor deze test moet je mogelijk het e -mailadres wijzigen. Zie Problemen oplossen met het verzenden van een test en deze niet ontvangen voor meer informatie.

5. Controleer je e -mailinbox om de testmailing te bekijken.