Stuur een e-mailformulier met een SMTP-relay-server

Als je je website wilt gebruiken om een e-mailformulier te sturen zoals een formulier voor inzendingen voor contact, moet je verbinding maken met onze relayserver voor e-mails.

Het versturen van e-mails via andere providers is niet toegestaan, dus je moet de volgende instellingen gebruiken:

Poort: 25
SMTP-verificatie: Incorrect of geen
SSL of veilige verbinding: Geen
Server of host: Het type relayserver is afhankelijk van het type hosting en script waarvan je gebruikmaakt. Welk type hostingaccount heb ik?

Linux (cPanel)

Gebruik localhost tenzij:

• Je PHP-script en de mail()-functie gebruikt.
  • Je Perl-script en de /usr/lib/sendmail-binary gebruikt.

In deze gevallen hoef je geen relayserver te specificeren.

Windows (Plesk)

Gebruik relay-hosting.secureserver.net tenzij je PHP-script en de mail()-functie gebruikt. Als dit het geval is, hoef je geen relayserver te specificeren.

Beheerde WordPress

Gebruik relay-hosting.secureserver.net tenzij:

• Je PHP-script en de mail()-functie gebruikt.
  • Je Perl-script en de /usr/lib/sendmail-binary gebruikt.

In deze gevallen hoef je geen relayserver te specificeren.

Web/klassiek (Hosting Control Panel)

Gebruik relay-hosting.secureserver.net tenzij:

• Je PHP-script en de mail()-functie gebruikt.
  • Je Perl-script en de /usr/lib/sendmail-binary gebruikt.

In deze gevallen hoef je geen relayserver te specificeren.