E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stuur een e -mailcampagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je kunt elke campagne die je in je account aanmaakt als e -mail verzenden. Je kunt het zo vaak verzenden als je wilt, en naar alle contactpersonen in je abonnees. Je kunt ook een bestaande campagne verzenden vanaf je mobiele apparaat.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
 2. Zoek je campagne op de pagina Campagnes en klik op de knop Verzenden onder de miniatuur.

  Opmerking: als je rechtstreeks vanuit de samensteller verzendt, klik je op de knop Doorgaan in de rechterbenedenhoek van de samenstellingspagina.

Het verzendingsproces bestaat bestaat uit twee stappen, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Je campagne wordt niet verzonden, totdat je alles bevestigt na de laatste stap.

Tabblad geadresseerden

 1. Je hebt twee methoden om mensen te selecteren om naar te verzenden:
  • Het veld Verzenden naar individuen: Als je een test alleen naar jezelf wilt sturen of naar een paar mensen die niet in een lijst zijn verzameld, typ je deze hier in. Dit veld is optioneel.

   Opmerking: Iedereen die aan het veld Verzenden naar individuen wordt toegevoegd en die NIET al lid is van je abonnees, wordt toegevoegd aan je lijst Alle abonnees wanneer je verzendt.

  • Abonneelijsten: Klik op Opnemen naast een lijst waarnaar je je e -mail wilt verzenden. Klik op Uitsluiten naast een lijst waar je zeker van wilt zijn dat de e -mail niet wordt verzonden.

  Opmerking: je kunt je lijstselecties aan de rechterkant van de pagina bevestigen.

 2. Klik op Doorgaan.

Tabblad Details

 1. Bewerk de volgende opties naar wens.
  OptieGegevens
  Van naamDit wordt standaard ingesteld op je accountnaam, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard de laatste naam weergegeven die je hebt gebruikt. Je kunt deze telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  Van e-mailadresDit wordt standaard ingesteld op je accounte-mail, wanneer je voor het eerst e-mail verzendt. Bij alle daaropvolgende verzendingen wordt standaard het laatste e-mailaccount weergegeven dat je hebt gebruikt. Je kunt dit telkens wanneer je verzendt, bewerken.
  OnderwerpStandaard wordt de campagnetitel de eerste keer dat je een mailing verstuurt voor een campagne. Alle volgende verzendingen worden standaard op de onderwerpregel geplaatst die eerder is verzonden.
  Tweede verzending...Dit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt je e-mail over 72 uur automatisch opnieuw verzonden aan iedereen die het eerste bericht niet heeft geopend. Daarbij wordt de secundaire onderwerpregel gebruikt die je invoert.
  Verzend dit niet naar mensen die het al ontvangen hebbenDit is optioneel Als je deze optie selecteert, wordt dit e-mailbericht niet verzonden aan personen die deze campagne eerder hebben ontvangen. Lees meer informatie over deze optie.
  Linktracking inschakelenZorg ervoor dat dit is geselecteerd. Dit maakt het mogelijk GoDaddy Email Marketing om aan je te rapporteren wat er met je e -mails is gebeurd. Meestal wil je dit niet uitschakelen, omdat je geen statistische rapportage ontvangt als het volgen van links is uitgeschakeld. Lees hier meer over mailingstatistieken.
  Ik wil dat mijn e-mail er op alle apparaten fantastisch uitzietDit is optioneel Je e-mail wordt responsief als deze optie is ingeschakeld.
  Sociaal delenSelecteer de sociale platforms die wilt opnemen in de knoppen voor delen boven aan je e-mailbericht. Met deze knoppen kunnen je lezers tweets verzenden, je campagne vastzetten en +1 toekennen aan je campagne.
 2. Klik op de knop Verzenden als alles er goed uitziet. Maak je geen zorgen. Je campagne wordt nog niet verzonden. Je hebt dus nog de gelegenheid om alle gegevens te bevestigen.
 3. Dit is je laatste kans om alles te bekijken. Al je geadresseerden en mailinggegevens worden voor je weergegeven, samen op één plek. Klik op Ziet er goed uit. Verstuur het! om je mailing op weg te helpen.

  Opmerking: Als je deze gegevens wilt wijzigen, klik je op de koppeling Annuleren in de linkerbenedenhoek.

Als dit de eerste keer is dat je verzendt, moet je mogelijk onze snelle verificatiestap doorlopen. Anders is je e -mail onderweg!

Verzenden vanaf een mobiel apparaat

Je kunt een bestaande campagne opnieuw verzenden vanaf je mobiele apparaat.

 1. Zodra je bent aangemeld bij je Email Marketing -account, zoek je de campagne die je opnieuw wilt verzenden.
 2. Tik op Opnieuw verzenden om de campagne te openen.
  Tik op Opnieuw verzenden
 3. Voer het e -mailadres in waarnaar je de campagne opnieuw wilt verzenden.
  E -mailadres invoeren
 4. Tik op Verzenden om je campagne opnieuw te verzenden.
  Tik op verzenden

Volgende stap

 • Kom alles te weten over de e -mailmarketingstatistieken die je kunt gebruiken om je mailings te analyseren.

Meer informatie