Stuur e -mails door als bijlagen

Gebruik Workspace Webmail om e -mails als bijlagen door te sturen. Workspace verpakt alle berichtinhoud in één bijlage. Om dit te doen, moet je in de Klassieke weergave zijn .

1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Open het bericht dat je wilt doorsturen. Of om meerdere berichten door te sturen, selecteer je de selectievakjes naast de berichten die je wilt doorsturen.
  3. Selecteer in de rechterbovenhoek de lijst Meer acties.
  4. Selecteer Fwd. als bijlage .
  5. Selecteer Toepassen . Er wordt een nieuwe e -mail aangemaakt met een EML -bestand als bijlage.
  6. Als je klaar bent, selecteer je Verzenden .

Verwante stap

• Je kunt dit ook doen in Outlook 2013 als je dat liever hebt.