Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stuur e -mailberichten door als bijlagen in Outlook 2013

Met Microsoft Outlook® 2013 kun je e -mailberichten doorsturen als bijlagen. Je kunt dit doen als je een record van een e -mailgesprek naar iemand verzendt, of als je iemand nodig hebt om problemen op te lossen of om je technische ondersteuning te geven voor e -mails die je hebt ontvangen. Als je dit doet, wordt alle inhoud van het vorige bericht (inclusief kopteksten en bijlagen) verpakt in één georganiseerd bestand, dat als bijlage wordt toegevoegd aan je verzonden e -mail. Dit kan ook verwarring verminderen, omdat je bijgevoegde berichten niet verloren gaan, net als andere e -mails.

 1. Open Outlook 2013.
 2. Klik op Nieuwe e -mail om een nieuw bericht te starten.
  Klik op Nieuwe e -mail

  Opmerking: als je de bijlagen in een discussielijn wilt opnemen, hoef je alleen maar te antwoorden of Allen te beantwoorden op een bestaande e -mail.

 3. Klik op Item bijvoegen .
  Klik op Item bijvoegen
 4. Selecteer Outlook -item .
  Selecteer Outlook -item
 5. Blader in het venster Item invoegen onder Zoeken naar de map met het e -mailbericht dat je wilt bijvoegen. Selecteer onder Items het e -mailbericht.
  Blader, selecteer het item om bij te voegen en klik op OK

  Opmerking: Houd de Ctrl -toets (Ctrl) ingedrukt om meerdere items te selecteren.

 6. Klik op OK.
 7. Als de rest van het bericht klaar is, klik je op Verzenden .
  Klik op Verzenden
 8. Als de ontvanger de sectie Internetteksten van de bijgevoegde e -mail wil zien:
  • Dubbelklik op de bijgevoegde e-mail om deze te openen.
  • Klik op Bestand
  • Klik op Info
  • Klik op Eigenschappen en kijk in het veld Internetteksten.

Volgende stap

Meer informatie

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Outlook® is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.