Stuur e-mailberichten door als bijlagen in Outlook 2013

Met Microsoft Outlook® 2013 kunt u e-mailberichten doorsturen als bijlagen. Misschien wilt u dit doen als u een verslag van een e-mailgesprek naar iemand verzendt, of als u iemand nodig heeft om problemen op te lossen of u technische ondersteuning te geven voor e-mails die u heeft ontvangen. Door dit te doen, verpakt u alle vorige berichtinhoud (inclusief kopteksten en bijlagen) in één georganiseerd bestand, dat wordt toegevoegd aan uw verzonden e-mail. Dit kan ook verwarring verminderen, omdat uw bijgevoegde berichten niet verloren gaan en er net zo uitzien als andere e-mails.

1. Open Outlook 2013.
  2. Klik nieuwe e-mail om een nieuw bericht te starten.
    Klik op Nieuwe e-mail

Notitie: Om de bijlagen in een thread op te nemen, hoeft u alleen maar Antwoord of Allen beantwoorden naar een bestaande e-mail.

3. Klik Item bijvoegen .
    Klik op Item bijvoegen
  4. Selecteer Outlook-item .
    Selecteer Outlook-item
  5. In de Item invoegen raam, onder Kijk in , blader naar de map met het e-mailbericht dat u wilt bijvoegen. Onder Artikelen , selecteer het e-mailbericht.
    Blader, selecteer het item dat u wilt bijvoegen en klik op OK

Notitie: Om meerdere items te selecteren, houdt u de controle (ctrl) sleutel.

6. Klik op OK.
  7. Als de rest van het bericht klaar is, klikt u op Sturen .
    Klik op Verzenden
  8. Als de ontvanger het gedeelte Internetkoppen van de bijgevoegde e-mail wil zien:
    • Dubbelklik op de bijgevoegde e-mail om deze te openen.
    • Klik het dossier
    • Klik Info
    • Klik Eigendommen , en kijk in het Internet-kopteksten veld.

Volgende stap

Meer informatie

Notitie: Als service verstrekken we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven of ondersteunen producten van derden niet en we zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Outlook® is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen. Alle rechten voorbehouden.