Stuur e -mailberichten door als bijlagen in Outlook 2013

Met Microsoft Outlook® 2013 kun je e -mailberichten doorsturen als bijlagen. Je kunt dit doen als je een record van een e -mailgesprek naar iemand verzendt, of als je iemand nodig hebt om problemen op te lossen of om je technische ondersteuning te geven voor e -mails die je hebt ontvangen. Als je dit doet, wordt alle inhoud van het vorige bericht (inclusief kopteksten en bijlagen) verpakt in één georganiseerd bestand, dat als bijlage wordt toegevoegd aan je verzonden e -mail. Dit kan ook verwarring verminderen, omdat je bijgevoegde berichten niet verloren gaan, net als andere e -mails.

1. Open Outlook 2013.
  2. Klik op Nieuwe e -mail om een nieuw bericht te starten.
    Klik op Nieuwe e -mail

Opmerking: als je de bijlagen in een discussielijn wilt opnemen, hoef je alleen maar te antwoorden of Allen te beantwoorden op een bestaande e -mail.

3. Klik op Item bijvoegen .
    Klik op Item bijvoegen
  4. Selecteer Outlook -item .
    Selecteer Outlook -item
  5. Blader in het venster Item invoegen onder Zoeken naar de map met het e -mailbericht dat je wilt bijvoegen. Selecteer onder Items het e -mailbericht.
    Blader, selecteer het item om bij te voegen en klik op OK

Opmerking: Houd de Ctrl -toets (Ctrl) ingedrukt om meerdere items te selecteren.

6. Klik op OK.
  7. Als de rest van het bericht klaar is, klik je op Verzenden .
    Klik op Verzenden
  8. Als de ontvanger de sectie Internetteksten van de bijgevoegde e -mail wil zien:
    • Dubbelklik op de bijgevoegde e-mail om deze te openen.
    • Klik op Bestand
    • Klik op Info
    • Klik op Eigenschappen en kijk in het veld Internetteksten.

Volgende stap

Meer informatie

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Outlook® is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.