GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stijl de tekst in mijn GoDaddy Studio -project

Ontdek hoe je je tekst uitlijnt, kapitaliseert, spreidt en kromt voor in het oog springende ontwerpen. Tekststijlen voegen een visuele aantrekkingskracht en creativiteit toe aan je GoDaddy Studio -ontwerpen en helpen bij het vestigen en versterken van je merkidentiteit.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
 2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
 3. Om tekst toe te voegen, tik je op Tekst en typ je iets. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen vinkje .

  Of

  Om bestaande tekst op te maken, tik je op de tekst die je wilt opmaken en vervolgens tik je in het menu dat wordt weergegeven op Bewerken .
 4. Tik op Stijl om de opties voor tekstopmaak weer te geven.
  Stijl tekst

Wijzig de uitlijning van de tekst

 1. Tik op UITLIJNEN .
 2. Tik op linksTekst links uitlijnen , middenTekst centreren , gerechtvaardigdTekstuitlijning uitvullen of juistTekst rechts uitlijnen . De tekst wordt onmiddellijk uitgelijnd.

Wijzig de afstand

 1. Om de afstand tussen letters of tussen regels tekst te wijzigen, tik je op SPATIE .
 2. Tik op horizontale afstandHorizontale afstand tussen letters of verticale afstandVerticale afstand tussen tekst .
 3. Sleep de afstandhouder naar links om de afstand te verkleinen en naar rechts om de afstand te vergroten. De wijziging vindt plaats zodra je de spacer sleept.
  Stel de afstand tussen letters of regels tekst in

Hoofdlettergebruik wijzigen

 1. Tik op CAPS .
 2. Tik op Alle hoofdlettersZet tekst op hoofdletters (alle letters in hoofdletters), kleine lettersZet tekst op kleine letters (allemaal kleine letters) of hoofdlettersZet tekst op titel (elk woord begint met een hoofdletter, gevolgd door kleine letters). Tik op om de stijl van hoofdletters te verwijderenStel hoofdletters in op het origineel Geen .

Wijzig de curve

 1. Tik op CURVE .
 2. Sleep de curvelijn naar links om de tekst naar beneden te laten buigen of naar rechts om deze naar boven te buigen. Sleep de curvellijn naar 0 om de curve te verwijderen.
  Tekst naar beneden buigenTekst naar boven buigen

Om je wijzigingen op te slaan, tik je in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen vinkje .

 1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
 2. Maak een project of bewerk een bestaand project .
 3. Selecteer de bestaande tekst die je wilt opmaken of, om tekst toe te voegen, selecteer je in het menu aan de linkerkant Tekst en typ je iets.
 4. Tik in het menu aan de rechterkant op Tekst .

Wijzig de uitlijning van de tekst

Selecteer links onder UitlijnenTekst links uitlijnen , middenTekst centreren , gerechtvaardigdTekstuitlijning uitvullen of juistTekst rechts uitlijnen . De tekst wordt onmiddellijk uitgelijnd.

Wijzig de afstand

Als je de afstand tussen letters of tussen regels tekst wilt wijzigen, voer je onder Letterafstand of Regelhoogte een getalswaarde in. Hoe groter het getal, hoe groter de afstand. Je kunt ook negatieve waarden invoegen.

Hoofdlettergebruik wijzigen

Selecteer onder Hoofdletters Alle hoofdlettersZet tekst op hoofdletters (alle letters in hoofdletters), kleine lettersZet tekst op kleine letters (allemaal kleine letters) of hoofdlettersZet tekst op titel (elk woord begint met een hoofdletter en de andere letters zijn kleine letters). Selecteer om stijl bij hoofdletters te verwijderenStel hoofdletters in op het origineel Geen .

Wijzig de curve

Sleep onder Curve de curvelijn naar links om de tekst naar beneden te laten buigen of naar rechts om deze naar boven te laten buigen. Als je de curve wilt verwijderen, sleep je de curvellijn naar 0 of voer je 0 in het vak rechts van de curvellijn in.
Tekst naar beneden buigenTekst naar boven buigen

Meer informatie