Sterkte van versleuteling en hashalgoritme

Al onze certificaten (SSL-certificaten en certificaten voor stuurprogramma- en codeondertekening) bieden:

Versleuteling 256-bit
Hashalgoritme SHA-2

Als je webserver of de browser van een bezoeker geen ondersteuning biedt voor 256-bits versleuteling, valt je SSL-certificaat automatisch terug op beveiliging met een lagere bitwaarde.

Volgende stap

Opmerkingen

1 Alle certificaten moeten SHA-2 gebruiken, met die uitzondering dat SHA-1 code-ondertekenende certificaten nog steeds mogen worden gebruikt voor het ondertekenen van bestanden voor gebruik onder Windows Vista en eerdere versies van Windows. Lees voor meer informatie over de uitzondering voor code-ondertekening van Microsoft het Microsoft-artikel Windows Enforcement of Authenticode Code Signing and Timestamping.