Stel wachtwoorden en tweestapsverificatie in

wachtwoordsteen

Beveilig je website
Wachtwoorden en 2SV | Back -up en herstel
SSL | Firewall | Bewaken en scannen
Veilige betalingen | CMS -updates

Wat is het?

Sterke wachtwoorden zorgen ervoor dat jij en de mensen die jij kiest de enige mensen met toegang tot je account zijn.

Tweestapsverificatie (2SV) vereist een extra stap om je identiteit te bewijzen wanneer je je aanmeldt. Nadat je je wachtwoord hebt ingevoerd, moet je bewijzen dat je toegang hebt tot een afzonderlijk account zoals je e-mail of een fysiek apparaat zoals je telefoon. Sommige mensen noemen dit meervoudige authenticatie (MFA) of tweefactorauthenticatie (2FA).

Waarom heb ik het nodig?

Je GoDaddy -account is erg waardevol. Het kan de persoonlijke informatie van je klant bevatten, domeinen die verkocht of overgedragen kunnen worden en hosting die geconfigureerd kan worden voor illegale activiteiten. Op het dark web is je GoDaddy -account ongeveer 100x je Facebook -account waard.

Je wachtwoord is de eerste en belangrijkste verdedigingslinie. Tweestapsverificatie biedt een extra beveiligingslaag die zeer moeilijk te doordringen is. Iemand kan je veilige wachtwoord in handen krijgen, maar hoe groot is de kans dat iemand je veilige wachtwoord en toegang krijgt tot je telefoon of e -mailaccount?

Wat moet ik doen?

Selecteer wat je wilt doen om je accounts te beschermen.

Stel sterke wachtwoorden in

Schaf een wachtwoordbeheerder aan. Het onthouden van een ander sterk wachtwoord voor alles waarbij je je aanmeldt, is niet iets wat de meesten van ons kunnen doen. Met wachtwoordbeheerders kun je wachtwoorden voor al je accounts opslaan, genereren en beheren. Ze kunnen je ook laten weten wanneer het tijd is om een wachtwoord te wijzigen en je door het proces heen helpen.

Je hebt nog steeds een wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot de wachtwoordbeheerder. Zorg ervoor dat het een sterke is! Om een sterk wachtwoord te zijn, moet je:

• Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts.
  • Gebruik geen persoonlijk identificeerbare termen.
  • Gebruik geen veelgebruikte woorden of woordgroepen.
  • Gebruik verschillende soorten tekens.
  • Maak het lang.
  • Overweeg dingen verkeerd te spellen.
  • Wijzig je wachtwoorden regelmatig.
  • Bewaar of deel nooit wachtwoorden.

Schakel tweestapsverificatie in

Ontdek hoe je tweestapsverificatie kunt inschakelen voor je GoDaddy-accounts door deze links te bekijken.

GoDaddy:Tweestapsverificatie inschakelen

WordPress: instellen voor WordPress

Microsoft 365:Meervoudige authenticatie in- of uitschakelen