Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel NGINX -caching in op mijn Gen 4 VPS -server met cPanel

Caching is de methode om eerder opgehaalde of berekende gegevens op te slaan. Caching kan de serverbelasting van je server verminderen en de prestaties van je site verbeteren. Je kunt NGINX Caching installeren en inschakelen in je GoDaddy -account.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Servers op je pagina Mijn producten .
  3. Selecteer Beheren naast de Gen 4 VPS die je wilt gebruiken.
  4. Selecteer onder Accounts de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens je gewenste cPanel -account.
  5. Selecteer naast NGINX CACHING de optie Installeren . Of selecteer Inschakelen als NGINX -caching al is geïnstalleerd.

Eenmaal geïnstalleerd en ingeschakeld, begint je cPanel -account NGINX -caching te gebruiken. Als je andere bestaande cPanel -accounts hebt waarvoor je NGINX -caching wilt inschakelen, moet je elk account in het vervolgkeuzemenu selecteren en ze afzonderlijk inschakelen. Voor nieuw aangemaakte cPanel -accounts is NGINX -caching automatisch ingeschakeld.

Verwante stappen

  • Je kunt de prestatieverbeteringen van je site meten met een snelheidstest voor en na gebruik van sites zoals GTmetrix of Pingdom .
  • Meer informatie

  • Wis NGINX -caching op mijn Gen 4 VPS -server met cPanel
  • Schakel NGINX -caching uit op mijn Gen 4 VPS -server met cPanel
  • Standaard plaatst ea-nginx het laden van een pagina in de cache gedurende een uur. Je kunt root -toegang gebruiken om de tijd in de cache te wijzigen .