Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel mijn Websitebeveiliging -pakket in

Nadat je een Websitebeveiliging -abonnement hebt gekocht en het activeringsproces bent gestart, leidt de installatie je door de configuratiestappen.

Voordat je begint met het activeren van je beveiligingsproduct:

• Zorg ervoor dat je site live is.
  • Houd de DNS- en FTP -referenties van je site bij de hand.
  • Wees voorbereid op een mogelijke korte downtime vanwege DNS- en IP -adreswijzigingen.

Begin hier: Mijn account instellen .