SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel mijn SSL -certificaat in bij ACME

Automated Certificate Management Environment (ACME) is een protocol voor het automatiseren van de interacties die vereist zijn tussen je server en de certificeringsinstantie voor je SSL -certificaat. Het kan het aanvragen, downloaden en installeren van je certificaat automatiseren.

Opmerking: Deze functie wordt momenteel niet ondersteund voor API -reseller -klanten.

Om ACME te gebruiken, moet je een ACME -client op je server installeren en de opdrachtregelinterface (CLI) van je server gebruiken. Als je niet vertrouwd bent met het installeren van de client of het gebruik van een CLI, kun je je SSL -certificaat handmatig installeren .

1. Installeer een ACME -client zoals Certbot op je server.
  2. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  3. Selecteer voor SSL -certificaten Alles beheren .
  4. Selecteer Alles beheren voor SSL -certificaten .
  5. Selecteer ACME -automatisering > ACME -installatie .
  6. De sectie Externe accountbindende sleutel van ACME bevat de sleutel -ID voor externe accountkoppeling (EAB) en Sleutelgegevens voor externe accountkoppeling (EAB) die uniek zijn voor uw certificaat. Deze worden gebruikt in de opdrachten om je ACME -client in te stellen.
  7. Als je de Certbot -client gebruikt, zoek dan naar je serverversie in de sectie Voorbeeld Certbot -opdrachten. We bieden instructies voor enkele van de meest voorkomende servers. Als je serverversie wordt vermeld, volg je de instructies om je ACME -client te configureren. Er zijn enkele dingen waar je op moet letten.
    • De juiste sleutel -ID en sleutelgegevens worden opgenomen in de voorbeeldopdrachten, maar je moet tijdelijke aanduidingen zoals my.domain.com vervangen door de juiste informatie voor je site.
    • Zie als de laatste installatie van het certificaat momenteel niet wordt ondersteund Mijn SSL-certificaat installeren.
    Als je serverversie niet wordt vermeld of als je een andere ACME -client dan Certbot gebruikt, raadpleeg je de documentatie voor je ACME -client en server -OS voor informatie over het configureren van de client en het installeren van een certificaat.