Stel mijn primaire FTP -wachtwoord opnieuw in bij Linux -hosting

Met je FTP -wachtwoord (dat ook je cPanel -inlogwachtwoord is) kun je bestanden uploaden naar je Linux -hostingaccount via een FTP -client. Je kunt dit wachtwoord ook gebruiken om rechtstreeks in te loggen op cPanel zonder je hostingaccount te gebruiken.

Wanneer je cPanel voor het eerst instelt, genereert het zowel een aanmeldingsnaam als dit wachtwoord voor je. Als je je FTP -wachtwoord bent vergeten, of als je het standaard wachtwoord wilt wijzigen, kun je dit als volgt opnieuw instellen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, onder Instellingen, naast uw wachtwoord op Wijzigen.
    selecteer wijzigen
  4. Voer een nieuw wachtwoord in , bevestig het en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen .

Verwante stappen

Volgende stappen

• Om direct in te loggen bij cPanel, ga je naar http: // myDomainName /cpanel , waarbij myDomainName je domein en het domeinachtervoegsel is, zoals coolexample.com . Je hebt je cPanel -login en een nieuw wachtwoord nodig.
  • Je kunt een FTP -client (zoals FileZilla) gebruiken om verbinding te maken met je hostingaccount met deze gebruikersnaam en wachtwoord.