Stel meldingen via sms in voor mijn Webwinkel

Schakel meldingen via sms in zodat je nooit een bestelling misloopt.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Ga vanuit je Dashboard naar Instellingen en klik dan onder Winkel op Algemeen.
    • Voor de premium webwinkel ga je naar Instellingen > Zakelijke informatie.
  4. Controleer of Sms-meldingen ontvangen wanneer je een bestelling krijgt is ingeschakeld.
  5. Voer je mobiele telefoonnummer in en selecteer dan Volgende.
  6. We sturen je een toegangscode om je telefoonnummer te verifiëren. Voer de toegangscode uit de sms in en selecteer dan Voltooien. Als je de sms na korte tijd niet hebt ontvangen of als de toegangscode is verlopen, gebruik je de link Opnieuw verzenden voor een nieuwe toegangscode.
  7. Het nummer dat de sms'jes ontvangt, staat nu onder de schakelaar voor sms-meldingen. Gebruik de link Bijwerken als je het nummer wilt wijzigen.