Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel klanten in staat om services opnieuw te plannen

Door klanten in staat te stellen hun eigen diensten (afspraken of evenementen) opnieuw in te plannen, bespaart iedereen tijd. Bij het toevoegen of bewerken van een service, kies je of klanten afspraken kunnen verzetten en afspraken kunnen herhalen. Ze kunnen een eenmalig evenement niet opnieuw plannen.

Verplicht: Accounts moeten ingeschakeld zijn zodat je klanten hun eigen afspraken kunnen zien. Ga op het Dashboard naar Instellingen > Lidmaatschap en zorg ervoor dat de schakelaar is ingesteld op Aan .
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Ga in het Dashboard naar Afspraken > Services . (Om vanuit de website-editor naar je dashboard te gaan, selecteer je Dashboard in het menu Websitebouwer in de linkerbovenhoek.)
  4. Open een bestaande service of voeg een nieuwe service toe .
  5. Zet onder Planningsopties de schakelaar voor Klanten toestaan om online een nieuwe planning te maken op Ja .

    Opmerking: Als Klanten van tevoren boeken is ingesteld op Ja , is die limiet ook van toepassing op het opnieuw plannen. Als je bijvoorbeeld wilt dat mensen minimaal 3 dagen van tevoren boeken, moeten ze ook hun eigen afspraken 3 dagen van tevoren opnieuw plannen.


    Selecteer de schakelaar voor Klanten toestaan om online een nieuwe afspraak te maken naar Ja
  6. Selecteer Opslaan . Je afspraken worden automatisch bijgewerkt op je site, je hoeft ze niet te publiceren.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.