Stel je wachtwoord opnieuw in

Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je dit opnieuw instellen.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Toegang.
  5. Voer het wachtwoord in dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Opslaan.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.