Stel je budget in

Stap 1 van de Domeinmakelaarservice: een reeks roadmaps van een koper.

Begin je domeinmakelaarserviceavontuur door ons een paar details voor je bedrijf te geven.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Kopen en verkopen in het bovenste menu en selecteer vervolgens Domeinmakelaarservice .
  3. Voer je budget in het daarvoor bestemde veld in. Dit is het bedrag dat je in het domein wilt investeren en je kunt dit later wijzigen als dat nodig is.
  4. Selecteer een optie voor hoe je je domeinnaam gaat gebruiken.
  5. Kies de beste tijd voor je makelaar om je te bellen.
  6. Als je tevreden bent met je selecties, selecteer je Opslaan .