Stel het wachtwoord voor je Operating Test Environment (OTE) in

Voordat u verbinding kunt maken met het Extranet en de API van de Operational Test Environment (OTE), moet u uw wachtwoorden instellen.

1. Meld je aan bij het Reseller Control Center .
  2. Klik in het menu Resellerinstellingen op Accounttoegang .
  3. Klik in het gedeelte Test (OTE) naast API -wachtwoord op bewerken .
  4. Voer een nieuw API -wachtwoord in.
  5. Klik op Opslaan.
  6. U kunt nu uw OTE IP -adres toewijzen en verbinding maken met de OTE API. Zie voor meer informatie