Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel het doorsturen van e -mail in voor domeinen met privacybescherming

Wanneer privacybescherming is ingeschakeld op je domein, maken we een privé, uniek e -mailadres aan. Je kunt dit e -mailadres zo instellen dat het berichten doorstuurt naar je favoriete e -mailaccount. Wijzig je instellingen om te kiezen hoe je je e -mails wilt ontvangen of schakel het doorsturen van e -mails helemaal uit.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam door erop te klikken om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Scrol omlaag naar de sectie voor privacyinstellingen .
  4. Selecteer Bewerken naast Privacy e -mail doorsturen .
  5. Selecteer je instellingen voor het doorsturen van e -mail en voer vervolgens je e -mailadres in het beschikbare veld in.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te bevestigen.

Verwante stap

  • Reageer op een doorgestuurd bericht door een nieuw e -mailbericht op te stellen voor het e -mailadres van de afzender. Je vindt dit in de onderwerpregel van het doorgestuurde e -mailbericht. Als je een nieuw e -mailbericht verzendt, geef je je persoonlijke e -mailadres graag aan de ontvanger door.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.