Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel een WooCommerce -betaalmethode in


Stap 5 van de serie Configureer WooCommerce -instellingen .

Voordat je je webwinkel opent, moet je betalingsopties inschakelen, zodat klanten kunnen afrekenen. Betalingsmethoden worden weergegeven op je kassapagina, afhankelijk van welke betalingsopties je hebt ingeschakeld.

Bij het kiezen van betalingsmogelijkheden zijn er een paar verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen hoe je bestellingen in WooCommerce beheert . Dit zal je ook helpen om het betalingsproces voor e -commerce beter te begrijpen.

Het is belangrijk om te onderzoeken welke betaalmethode geschikt is voor je winkel op basis van je klanten, locatie, kosten, beveiliging en welke betaalmethode je klanten wilt bieden. Er zijn verschillende standaard betalingsopties opgenomen in WooCommerce, of je kunt betalingsgateway -plug -ins gebruiken.

Hoewel we in dit artikel niet alle details van het kiezen van een betalingsoptie behandelen, helpen we je op weg met het inschakelen van betaalmethoden via het tabblad Betalingen en bieden we bronnen die je kunnen helpen bij het kiezen van de beste betaalmethode voor je winkel.

Het configureren van een betalingsoptie kan enige tijd duren, afhankelijk van de optie die je kiest, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd vrijmaakt voor het instellen van betalingen.

Beschikbare betalingsmogelijkheden

WooCommerce biedt zowel online als offline betalingen. Voor online betalingen is een betalingsgateway vereist. Dit is het equivalent van een verkooppunt in e -commerce. Wanneer een klant afrekent, worden de betalingsgegevens voor verwerking naar de betalingsgateway verzonden. De betalingsgateway die je kiest, biedt betalingsmethoden zoals betalen met een creditcard. Het gebruik van een betalingsgateway vereist extra instellingen en kosten.

Met offline betalingen kunt u persoonlijke betalingen via cheque of contant geld accepteren. Als winkeleigenaar is het jouw verantwoordelijkheid om te bevestigen dat de betaling is verwerkt voor offline betalingen voordat je de bestelling verzendt en de bestelling als voltooid markeert.

  • GoDaddy -betalingen : accepteer online creditcards en betaalpassen met eenvoudige, lage transactiekosten. Geen opstartkosten of contracten vereist. Deze betalingsoptie is inbegrepen bij de GoDaddy Managed WordPress Ecommerce- en Managed WordPress -abonnementen. Als je geen van deze plannen hebt, kun je nog steeds GoDaddy -betalingen gebruiken door ze gratis te downloaden van WordPress.org .
  • Directe bankoverschrijving : Accepteer betalingen persoonlijk via het Bank Account Clearing System (BACS). Bestellingen die deze methode gebruiken, worden in de wacht gezet totdat de betaling uit WooCommerce wordt verwijderd.
  • Betalingen per cheque: accepteer persoonlijke betalingen via cheques. Deze methode is ook handig om aankopen te testen voordat je je winkel opent voor klanten. Bestellingen die via cheques worden gedaan, worden in de wacht gezet totdat de betaling uit WooCommerce wordt verwijderd.
  • Onder rembours : Accepteer persoonlijk contant geld voor de bestelling. Bestellingen die met contant geld betalen, worden ingesteld op Verwerken totdat de betaling is uitgevoerd. Zodra de betaling is uitgevoerd, moet je de bestelstatus handmatig bijwerken in WooCommerce.
  • PayPal -standaard : leidt klanten naar Paypal zodat ze hun aankoop kunnen voltooien. Dit vereist een PayPal -account en aanvullende instellingen in WooCommerce.
  • Premium betalingsgateway -uitbreidingen : Als geen van de inbegrepen opties aansluit bij de behoeften van je bedrijf, kun je ervoor kiezen om andere betalingsgateway -uitbreidingen te installeren.

Schakel betalingsopties in

  1. Kies een betalingsgateway . De snelste manier om aan de slag te gaan, is door GoDaddy -betalingen in te schakelen op Beheerde WordPress.
  2. Navigeer naar WooCommerce > Instellingen > tabblad Betalingen .
  3. WooCommerce -betaalmethoden toevoegen of bijwerken. Wanneer je een betaalmethode inschakelt waarvoor extra configuratiestappen nodig zijn, word je doorgestuurd naar het configuratiescherm van de betaalmethode. Als je een betalingsgateway -plug -in gebruikt, raadpleeg je de documentatie van die plug -in voor de installatie -instructies.

Tip: De lijst met geïnstalleerde gateways kan worden gesleept en neergezet om hun weergavevolgorde op de kassa -pagina van je winkel te beheren.

Klik op Wijzigingen opslaan en ga naar het tabblad Accounts en privacy.

Meer informatie