Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel een tijdelijke sluiting in voor mijn bedrijf op Facebook, Yelp en Google Bedrijfsprofiel

Met Facebook, Yelp en een zakelijk profiel op Google kunnen bedrijfseigenaren een melding voor tijdelijke sluiting plaatsen, waarbij een banner wordt gemaakt die bezoekers informeert over de sluiting en wanneer deze is gepland. De rest van de vermelding is ongewijzigd. De banner wordt automatisch verwijderd op de einddatum.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Open uw site.
  • Voor Websites + Marketing: scrol omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de site die je wilt wijzigen.
  • Voor digitale marketingsuite: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheren naast het account dat je wilt wijzigen.
 3. Open je vermelding (Facebook, Yelp of je bedrijfsprofiel op Google).
  • Voor Websites + Marketing: Selecteer in je dashboard Marketing en vervolgens Overzicht . Selecteer vervolgens je vermelding ( Facebook , Google -bedrijfsprofiel of Yelp ).
  • Voor Digital Marketing Suite: Selecteer op je dashboard Sociaal en vervolgens je vermelding ( Facebook , Google Bedrijfsprofiel of Yelp ).

  Opmerking: heb je geen advertentie gekoppeld? Volg de aanwijzingen om je site te koppelen of om een nieuwe vermelding te maken.

 4. Selecteer Beheren en vervolgens Instellen als tijdelijk gesloten .
 5. Voer de datum in waarop je bedrijf wordt geopend of bewerk deze en selecteer Wijzigingen toepassen .

Verwante stappen

Meer informatie