Help

Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel een tijdelijke sluiting in voor mijn bedrijf in Facebook, Google Mijn Bedrijf en Yelp

Met Facebook, Google My Business en Yelp kunnen bedrijfseigenaren een melding plaatsen voor een tijdelijke sluiting, waarbij een banner wordt gemaakt die bezoekers informeert over de sluiting en wanneer deze is gepland. De rest van de vermelding is ongewijzigd. De banner wordt automatisch verwijderd op de einddatum.

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Open uw site.
  • Voor Website Builder: scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de site die je wilt wijzigen.
  • Voor digitale marketingsuite: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheren naast het account dat je wilt wijzigen.
 3. Open je vermelding (Facebook, Google Mijn Bedrijf of Yelp).
  • Voor Website Builder: Selecteer op je dashboard Marketing en vervolgens je vermelding ( Facebook , Google Mijn Bedrijf of Yelp ).
  • Voor Digital Marketing Suite: Selecteer op je dashboard Social & Listings en vervolgens je vermelding ( Facebook , Google My Business of Yelp ).

  Opmerking: heb je geen advertentie gekoppeld? Volg de aanwijzingen om je site te koppelen of om een nieuwe vermelding te maken.

 4. Selecteer Beheren > Instellen als tijdelijk gesloten .
 5. Voer de datum in waarop je bedrijf wordt geopend of bewerk deze en selecteer Wijzigingen toepassen .

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.