Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel een alternatieve betaalmethode in

Je kunt alternatieve betaalmethoden instellen om de automatische verlenging van je producten te beschermen. Als er een probleem is met de betaalmethode die is gekoppeld aan je verlenging, kunnen we proberen om interne betaalmethoden te gebruiken (bijvoorbeeld Winkeltegoed of Good as Gold) voordat we proberen om je resterende, meest recent gebruikte alternatieve betaalmethoden te gebruiken.

  1. Ga naar je GoDaddy Betaalmethoden pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer hetPictogram van drie verticale stippen menu naast de betaalmethode die je als back -up wilt instellen. Selecteer Inschakelen als back -up .
    • Als de betaalmethode al is ingesteld als reservebetaling, heb je de optie om als reservebetaling uit te schakelen .
    • Inschakelen als back -up is niet beschikbaar als je kaart is verlopen. Selecteer Bewerken om de vervaldatum bij te werken voordat je deze inschakelt als back -up.
    • Winkeltegoed wordt automatisch ingeschakeld als secundaire betaalmethode.
  3. Er verschijnt een label voor back-upbetalingen in de linkerbenedenhoek.

Verwante stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.