Stel domeinreserveringen in

Het plaatsen van een domeinreservering is een handige methode om een domein te verwerven dat al geregistreerd is.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Kopen & Verkopen > Naleveringen en monitoring .
    selecteer kopen en verkopen via het menu
  3. Selecteer Nabestellingen toevoegen .
  4. Selecteer Openbaar voor het type nalevering.
  5. Selecteer Ik heb gelezen en ga akkoord met ... en selecteer vervolgens Volgende .
  6. Voer de domeinen in die je wilt nabestellen (één per regel) en selecteer vervolgens Volgende .
  7. Voer je e -mailadres in en selecteer Volgende :
    • E -mailadres 1 — Voer het e-mailadres in waarnaar we statuswijzigingsmeldingen moeten verzenden.
    • (Optioneel) E -mailadres 2 — Voer het secundaire e-mailadres in waarnaar u ons statuswijzigingsmeldingen wilt sturen.
  8. Bewerk indien nodig uw contactgegevens en selecteer vervolgens Volgende .
  9. Selecteer het aantal credits dat je wilt gebruiken in de lijst Aantal te gebruiken credits en selecteer vervolgens Volgende .
  10. Als je niet genoeg credits hebt, word je naar de winkelwagen geleid om meer credits te kopen.