Stel de e -mailbestemming in voor mijn Wix -domein

Om het instellen van Microsoft 365 van GoDaddy op een domein bij Wix te voltooien, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen om het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 te laten verwijzen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

1. Meld je aan bij je Wix -account .
  2. Selecteer Domeinen onder Abonnementen .
  3. Selecteer Geavanceerd onder Mijn domeinen .
  4. Selecteer DNS bewerken .
  5. Voeg de volgende DNS -records toe:
    • TXT -record: voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • CNAME -records: voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • MX -records: Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • SRV -records: Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
  6. Selecteer DNS opslaan .

Neem contact op met de klantenondersteuning van Wix op 1 (800) 600-0949 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stappen

• Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
  • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .