Help

Microsoft 365 van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel de e -mailbestemming in voor mijn HostGator -domein

Om het instellen van Microsoft 365 van GoDaddy op een domein bij HostGator te voltooien, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen om het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 te laten verwijzen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

 1. Meld je aan bij je HostGator cPanel .
 2. Scrol naar de sectie Domeinen.
 3. Selecteer Geavanceerde DNS -zone -editor .
  • TXT -record : Selecteer TXT in het menu en voer de informatie in die we hebben weergegeven in je Microsoft 365 -account. Selecteer Record toevoegen .
  • CNAME -records : Selecteer CNAME in het menu en voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven. Selecteer Record toevoegen .
 4. Ga terug naar je cPanel.
 5. Scrol naar de sectie Mail.
 6. Selecteer MX -vermelding .
  • MX -record : Selecteer in de sectie MX -invoer wijzigen je domein en voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven. Selecteer Wijzigen .

Neem contact op met de klantenondersteuning van HostGator via 1 (866) 964-2867 als je meer hulp nodig hebt.

Opmerking: je kunt je SRV -records niet invoeren bij HostGator, wat betekent dat je geen toegang hebt tot Teams op je apparaat. Je hebt echter nog steeds toegang tot Teams met Outlook op het web.

Verwante stappen

 • Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
 • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.