Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel de e -mailbestemming in voor mijn HostGator -domein

Om het instellen van Microsoft 365 van GoDaddy op een domein bij HostGator te voltooien, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen om het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 te laten verwijzen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

 1. Meld je aan bij je HostGator cPanel .
 2. Scrol naar de sectie Domeinen.
 3. Selecteer Geavanceerde DNS -zone -editor .
  • TXT -record : Selecteer TXT in het menu en voer de informatie in die we hebben weergegeven in je Microsoft 365 -account. Selecteer Record toevoegen .
  • CNAME -records : Selecteer CNAME in het menu en voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven. Selecteer Record toevoegen .
 4. Ga terug naar je cPanel.
 5. Scrol naar de sectie Mail.
 6. Selecteer MX -vermelding .
  • MX -record : Selecteer in de sectie MX -invoer wijzigen je domein en voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven. Selecteer Wijzigen .

Neem contact op met de klantenondersteuning van HostGator via 1 (866) 964-2867 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stappen

 • Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
 • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .

Meer informatie