Stel de e -mailbestemming in voor mijn domein in een ander GoDaddy -account

Als je domeinnaam in een ander GoDaddy -account staat, moet je je DNS -instellingen bijwerken. Je moet je TXT-, CNAME-, MX- en SRV -records toevoegen en bijwerken om het e -mailadres van je domeinnaam te laten verwijzen naar Microsoft 365.

Verplicht: Voordat je de waarden voor elk record in je e -mail kunt vinden & Office Dashboard, moet je je domeineigendom verifiëren .

Stap 1: Vind je DNS -records

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Bovenaan je dashboard zie je een banner die aangeeft dat je e -mail nog geen e -mail kan ontvangen. Selecteer Laten we dit oplossen om je DNS -records te bekijken.
    selecteer laten we dit oplossen in de banner op het dashboard

Stap 2: Voeg je DNS -records toe en werk deze bij

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van je andere GoDaddy -account.
  2. Selecteer je domeinnaam.
  3. Schuif omlaag naar de sectie Aanvullende instellingen en selecteer vervolgens DNS beheren .
  4. Selecteer onder DNS -records de optie Toevoegen . Voeg de volgende records toe:
    • TXT -record : Selecteer TXT als het type en voer vervolgens de gegevens van uw e -mail in & Office -dashboard. Selecteer Record toevoegen .
    • CNAME -records : Selecteer CNAME als het type en voer vervolgens de gegevens van je e -mail in & Office -dashboard. Selecteer Record toevoegen .
    • MX -records : Selecteer MX als het type en voer vervolgens de gegevens van uw e -mail in & Office -dashboard. Selecteer Record toevoegen .
    • SRV -records : Selecteer SRV als het type en voer vervolgens de gegevens van uw e -mail in & Office -dashboard. Selecteer Record toevoegen .

Meld je aan bij je account en selecteer Ik heb deze instellingen bijgewerkt om je nieuwe DNS -instellingen te verifiëren. Controleer alsjeblieft! . Wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik, sturen we je een e -mail. Het kan tot 48 uur duren voordat DNS -wijzigingen worden weergegeven op internet, maar dit is normaal gesproken sneller.