Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel betalingsgegevens in voor je reseller -webwinkel


Stap 2 van de Basic- en Pro Reseller -serie Aan de slag.

We maken het eenvoudig om betaald te worden! Op je rekening van de begunstigde staat hoe je je commissiebetalingen wilt ontvangen. Begunstigde -accounts bevatten je contactgegevens, belastinginformatie en de gewenste betaalmethode.

Als je eenmaal je prijzen hebt ingesteld, betalen we je nettowinst aan het einde van elke maand voor de inkomsten van de vorige maand. We betalen bijvoorbeeld eind januari verdiende commissie in december.


 1. Selecteer Betalingen instellen . Dit opent een nieuw tabblad voor je begunstigde -accounts .

  Opmerking: als je de gegevens van je begunstigde buiten de installatiewizard voor resellers wilt bewerken, ga je naar Mijn profiel & gt Begunstigden .

  betalingen knop
 2. Selecteer Weergeven/Bewerken naast de rekening van de begunstigde die is gekoppeld aan je webwinkel en voeg je betalingsgegevens toe of bewerk deze .
 3. Voer je adres en contactgegevens, betalings-/bankgegevens (hoe je wilt worden betaald) en eventuele vereiste belastingformulieren in of controleer deze. Selecteer aan het einde van elke sectie Volgende om verder te gaan.
  • Voer in het gedeelte Adres je accounttype (particulier of bedrijf), e-mailadres, telefoonnummer, naam en postadres in of pas deze aan.
  • Selecteer in het gedeelte Betalingsmethoden een betalingsmethode (zoals PayPal of directe storting) in de vervolgkeuzelijst en voer de benodigde bankgegevens in.
  • In het gedeelte Belastingformulieren moeten inwoners van de VS de velden op het belastingformulier invullen. Als je hulp nodig hebt met het formulier, raden we je aan de IRS -website of een belastingdeskundige te raadplegen. Als je in een ander land bent, voer je gewoon je adres in.
 4. Als je klaar bent, sluit je het venster Accounts begunstigde om terug te keren naar de installatiewizard.