Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel betaling in voor online afspraken

Nu je een sectie Online afspraken aan je site hebt toegevoegd en online afspraakservices hebt toegevoegd, heb je een manier nodig om betalingen te accepteren. Accepteer volledige betalingen of een aanbetaling online via je website met Square of PayPal, of ontvang offline betalingen via persoonlijke betaling of een factuur.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Instellingen en kies onder Afspraken Betalingen in het menu. Als je je in je website -editor bevindt, selecteer je de knop Voorbeeld in de rechterbovenhoek om terug te keren naar de dashboardweergave.
    Ga vanuit het Dashboard naar Afspraken en vervolgens naar Betalingen.
  4. Selecteer een betalingsoptie:
    • Online: Selecteer Volledige betaling vereisen bij online boeking of Aanbetaling vereisen bij online boeking en voer een aanbetalingsbedrag in en selecteer vervolgens Opslaan . Ga naar stap 5 om je online betalingsoptie toe te voegen.
    • Offline: Selecteer Persoonlijk betalen of stuur een factuur en selecteer vervolgens Opslaan . Het toevoegen van een betaalmethode is niet vereist en je kunt naar stap 6 gaan om je site op te slaan en te publiceren.
  5. Selecteer Koppelen bij de betaalmethode die je als eerste wilt toevoegen. Wanneer het venster Betalingsinstellingen opnieuw verschijnt, kun je de andere betalingsmethode toevoegen.
    • Square: Connect brengt je naar de Square -pagina waar je je kunt aanmelden of je kunt registreren voor een nieuw account.
    • PayPal: Connect opent een pop -upscherm waarin je je e -mailadres invoert en je aanmeldt. Als je een nieuw account aanmaakt, voer je je e -mailadres in. Na je eerste betaling stuurt PayPal je een e -mail met instructies voor het instellen van je account.
  6. Gebruik de Dashboard -navigatie om terug te gaan naar je website en selecteer Je site publiceren .

Opmerking: je afspraken kunnen pas betalingen accepteren als je je website met de nieuwe wijzigingen publiceert.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is onderdeel van de instructievideo‘s voor Geavanceerde functionaliteit in Websitebouwer toevoegen