Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel automatisch een afwezigheidsbericht in in de webversie van Outlook

Maak een automatisch afwezigheidsbericht dat mensen laat weten dat je afwezig bent en niet op hun e-mails zult reageren. Elke persoon die je een e -mailbericht stuurt, ontvangt het automatische antwoord. Voeg informatie toe zoals wanneer je terugkeert of wanneer ze een antwoord van je kunnen verwachten.

 1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
 2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
 3. Selecteer in de lijst Mail Automatische antwoorden .
  Automatische antwoordenknop
 4. Selecteer de schakelaar Automatische antwoorden inschakelen .
  Automatische antwoorden schakelen
 5. Selecteer het selectievakje naast Alleen antwoorden verzenden gedurende een bepaalde periode en voer vervolgens een begin- en eindtijd in.
  • Als er geen periode is geselecteerd, blijft je automatische antwoord ingeschakeld totdat je de schakelaar Automatische antwoorden aan uitschakelt.
  Tijdsperiode antwoorden
 6. Voer in het tekstvak onder aan het venster een bericht in dat je naar bezoekers wilt verzenden terwijl je weg bent.
  • Je kunt ook de opmaakopties boven aan het tekstvak gebruiken om het lettertype en de kleur van de tekst te wijzigen, samen met andere aanpassingen.
  Opmaakopties
 7. Als je automatische antwoorden wilt verzenden naar bezoekers van buiten je organisatie, selecteer je het selectievakje naast Antwoorden van buiten je organisatie verzenden
  Organisatie Toggle
 8. Selecteer Opslaan onder aan het venster. Je automatische antwoord is nu ingeschakeld en wordt naar bezoekers gestuurd.

Meer informatie