Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Stel automatisch antwoord in

Het instellen van een automatisch antwoord voor iedereen die je een e -mail stuurt, is een geweldige manier om je klanten en collega's op de hoogte te houden als je op vakantie bent of even niet op kantoor bent. Je kunt een automatisch antwoord instellen in je Workspace -account, inclusief hoelang het actief is en de frequentie van antwoorden.

 1. Klik in je Workspace -account op Home .
 2. Klik op het e -mailadres dat je wilt gebruiken.
 3. Klik op het plusje naast Aanvullende opties weergeven .

  Opmerking: Dit is mogelijk al uitgevouwen en er staat Verberg aanvullende opties .

 4. Selecteer Automatisch antwoord inschakelen en typ of selecteer het volgende:
  • Antwoordfrequentie - Selecteer Eenmalig per afzender om één automatisch antwoord naar elke afzender te sturen, waarbij aanvullende berichten van deze afzender worden genegeerd. Selecteer Een keer per bericht om automatische antwoorden te verzenden op elk bericht dat je account ontvangt.
  • Beantwoorden van - Selecteer om berichten te verzenden vanaf je eigen e -mailadres of selecteer Overig en voer vervolgens een ander e -mailadres in.
  • Onderwerp beantwoorden-Om het oorspronkelijke onderwerp van de berichtenthread weer te geven, selecteert u Automatisch beantwoorden [origineel onderwerp] . Om een aangepast onderwerp in te voeren, selecteer je Overig en voer je vervolgens het onderwerp in.
  • Selecteer een Starttijd en Eindtijd voor de duur dat automatisch antwoorden is ingeschakeld.
  • Bericht - Voer tekst in voor je automatische antwoord.
 5. Klik op Opslaan.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.