Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Start mijn Gen 4 VPS opnieuw op

Als je je Generation 4 VPS niet handmatig opnieuw kunt opstarten, kun je deze als volgt opnieuw opstarten vanaf je hostingaccount.

Opmerking: als je een Dedicated Server van Generation 4 opnieuw probeert te starten, zijn de stappen iets anders .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 VPS die je opnieuw wilt opstarten op Beheren .
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Serveracties en selecteer vervolgens Server opnieuw starten .

klik op herstart server