Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Start mijn Gen 4 Dedicated Server opnieuw op

Als je je Generation 4 Dedicated Server niet opnieuw kunt opstarten via SSH , kun je deze opnieuw opstarten vanaf je hostingaccount. Het opnieuw opstarten van een Dedicated Server betekent een volledige stroomcyclus, dus zorg ervoor dat je niet -opgeslagen bestanden opslaat voordat je doorgaat .

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op Dedicated Servers van de vierde generatie. De stappen zijn anders als je een Generation 4 VPS opnieuw probeert te starten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 Dedicated Server die je opnieuw wilt opstarten op Beheren .
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Serveracties > Uitschakelen .

klik op de aan / uit -cyclus
  4. Klik op Power Cycle aanvragen . De stroomcyclus begint en kan enkele minuten duren. Als het klaar is, wordt de cyclus toegevoegd aan de geschiedenislijst voor de server.