Help

Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Start mijn Gen 4 Dedicated Server op in de reddingsmodus

Als er een probleem is met je Generation 4 Dedicated Server dat toegang verhindert (zoals een service die niet werkt zoals verwacht), kun je de server opstarten in de reddingsmodus . Je krijgt tijdelijke referenties die je kunt gebruiken om je aan te melden bij de server via SSH om door te gaan met het oplossen van problemen.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten naast de Dedicated Server van Generation 4 die je wilt herstellen op Beheren .
  3. Selecteer Serveracties > Reddingsmodus .
  4. Lees het bericht en klik op Bevestigen . Er wordt een voortgangsbericht weergegeven en het duurt een paar minuten voordat je server opnieuw is opgestart in de reddingsmodus. Wanneer dat is voltooid, geeft het dashboard van je server weer dat de server zich nu in de reddingsmodus bevindt (net onder de servernaam).
    dashboard van de server in de reddingsmodus
  5. Gebruik de tijdelijke aanmeldgegevens om via SSH toegang te krijgen tot de server . Je zou toegang moeten hebben tot bestanden op je server.
  6. Als je klaar bent met werken in de Reddingsmodus, klik je in het serverdashboard op Reddingsmodus afsluiten . De server start opnieuw op naar de actieve modus (dit kan enkele minuten duren). Gebruik voor SSH -toegang je originele aanmeldingsgegevens zoals gewoonlijk.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.