Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Start mijn Gen 4 Dedicated Server op in de reddingsmodus

Als er een probleem is met je Generation 4 Dedicated Server dat toegang verhindert (zoals een service die niet werkt zoals verwacht), kun je de server opstarten in de reddingsmodus . Je krijgt tijdelijke referenties die je kunt gebruiken om je aan te melden bij de server via SSH om door te gaan met het oplossen van problemen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten naast de Dedicated Server van Generation 4 die je wilt herstellen op Beheren .
  3. Selecteer Serveracties > Reddingsmodus .
  4. Lees het bericht en klik op Bevestigen . Er wordt een voortgangsbericht weergegeven en het duurt een paar minuten voordat je server opnieuw is opgestart in de reddingsmodus. Wanneer dat is voltooid, geeft het dashboard van je server weer dat de server zich nu in de Rescue -modus bevindt (net onder de servernaam).
    dashboard van de server in de reddingsmodus
  5. Gebruik de tijdelijke aanmeldgegevens om via SSH toegang te krijgen tot de server . Je zou toegang moeten hebben tot bestanden op je server.
  6. Als je klaar bent met werken in de Reddingsmodus, klik je in het serverdashboard op Reddingsmodus afsluiten . De server start opnieuw op naar de actieve modus (dit kan enkele minuten duren). Gebruik voor SSH -toegang je originele aanmeldingsgegevens zoals gewoonlijk.