Help

WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Sta indexering van alle pagina's in WordPress toe

Canonicalisatie beschrijft hoe je URL wordt gebruikt. Je URL kan inconsistent worden gebruikt voor dezelfde pagina (bijv. https://example.com en https://www.example.com ). Deze geven dezelfde pagina weer, maar kunnen worden omgezet naar verschillende URL's. Dit kan ertoe leiden dat zoekmachines je site niet goed indexeren.

Je kunt de volgende stappen gebruiken om ervoor te zorgen dat alle pagina's van je WordPress -site correct kunnen worden geïndexeerd om de SEO -ranking te verbeteren. Er zijn veel tools van derden beschikbaar om deze test uit te voeren. We bieden stappen voor het gebruik van de URL -canonicalisatietest van SeoSiteCheckup.com. Als je een andere tool selecteert, lees dan zeker de documentatie.

  1. Navigeer naar de URL Canonicalization Test -tool.
  2. Voer je domein in het veld Website -URL in.
  3. Klik op Controle!
  4. Bekijk de resultaten.
    • Als je URL's worden omgezet naar dezelfde URL, zijn er geen verdere stappen vereist.
    • Als er een conflict is, moet je mogelijk Zoeken en vervangen uitvoeren in je database om het probleem op te lossen.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.