Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Sta externe en niet -geregistreerde domeinen toe in cPanel op mijn Gen 4 -server

Standaard blokkeert cPanel niet -geregistreerde domeinen of domeinen zonder DNS die naar de cPanel -server verwijzen. Mogelijk moet je dit soort domeinen gebruiken voor test- of ontwikkelingswerk, dus hier is hoe je die domeinen kunt deblokkeren in cPanel voor je Generation 4 VPS of Dedicated Server.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4-server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik op WHM starten.
  4. Op de WHM-hoofdpagina selecteer je Serverconfiguratie > Instellingen aanpassen.
  5. Selecteer het tabblad Domeinen.
  6. Als het domein dat je wilt gebruiken online is, maar niet op je server staat, selecteer je naast Externe domeinen toestaan Aan.

Of, als het domein dat je wilt gebruiken niet is geregistreerd (ook wel een 'nepdomein' genoemd), selecteer je naast Niet-geregistreerde domeinen toestaan Aan.

7. Klik onderaan de pagina Tweak Settings op Save (Opslaan) . Nu ben je klaar om je ongeregistreerde of externe domeinen te maken in cPanel.